تغذیه کنکور ،خوراک خودتونو جدی بگیرید!

تغذیه کنکور

کنکوری عزیز تغذیه­­ روزانه‌ات رو جدی بگیر!

هرسال دانش­آموزان زیادی در کنکور سراسری شرکت می­کنند اما فقط تعداد محدودی از آنها نتیجه مطلوب خود را کسب می­کنند. به نظرشما تنها روش مطالعه و برنامه ریزی کنکور برای موفقیتتان اهمیت دارد؟ آیا تغذیه و سبک زندگی در میزان درصد قبولی شما تاثیر دارد؟ در این مقاله به این امر پرداخته­­ایم که بهترین تغذیه برای کنکوری­ها چیست؟

مطالعات نشان می­دهد که تغذیه و سبک زندگی سالم ارتباط مستقیمی با افزایش میزان بهره­مندی از دروسی که خوانده­‌اید دارد.

مغز انسان برای فعالیت نیاز به انرژی دارد و اگر انرژی به میزان کافی به سلولهای مغز نرسد میزان کارایی مغز در یادگیری مفاهیم و به خاطرسپاری آن­ها مختل می­شود. بنابراین فرد کنکوری باید تغذیه روزانه خود را تنظیم کند تا در کنار ساعات مطالعاتی بالا بتواند بهره مندی بالایی از مطالعات خود داشته باشد.

تغذیه کنکور

تغذیه کنکور

از نکاتی که دانش‌­آموزان کنکوری باید بدانند:

  • روزانه 3وعده و 3 میان وعده در برنامه غذایی خود بگذارید.مواد غذایی مصرفی روزانه باید تمامی ویتامین­ها و مواد معدنی مودنیاز بدن شما را تامین کند تا بتوانید بالاترین بهره وری را از مطالعه خود داشته باشید. بنابراین علاوه بر افزایش تعداد وعده‌های غذایی از تمام گروه­های غذایی شامل میوه،سبزی و…در برنامه خود بگذارید.
  • توجه کنید همانطور که برای درس خواندن زمان مشخصی دارید برای مصرف وعده و میان وعده خود باید زمان مشخصی داشته باشید.
  • مراقب باشید مبتلا به چاقی و اضافه وزن نشوید. همانطور که نباید از تغذیه روزانه خود برای درس خواندن صرف نظر کنید ، نباید پرخوری کنید. پرخوری و یا مصرف موادغذایی با کالری بالا منجر به چاقی می­شود چاقی و اضافه وزن شما را مستعد بیماری هایی بخصوص کرونا،مشکلات گوارشی وخستگی مزمن می­کند .
  • ورزش یا پیاده روی را حداقل 3 بار در هفته در برنامه روزانه خود بگذارید. ورزش علاوه بر اینکه کمک به کاهش وزن می­کند منجر به افزایش تمرکز،افزایش انگیزه و روحیه دانش آموزان کنکوری می­شود.
  • برای افزایش تمرکز و کارایی ذهن مغزیجاتی مانند بادام،کشمش،آجیل سویا، پسته و …. را در برنامه روزانه خود بگذارید. مراقب باشید بیش از اندازه از مغزیجات استفاده نکنید.
  • روزانه حداقل 8 لیوان مایعات بخصوص آب بنوشید.مصرف آب کافی از ایجاد سردرد،کاهش کارایی مغزو حساسیت به نور وصدا پیشگیری می­کند.
  • از قند وشیرینی بطور محدود استفاده کنید. مصرف بیش از حد قند،پولکی،نبات و…. منجر به چاقی ،افزایش و کاهش مکرر قندخون، ایجاد حالت خستگی مزمن و … میشود.
  • از مصرف بی رویه مکمل های غذایی اجتناب کنید.همانطور که کمبود ویتامین و مواد معدنی مشکلاتی را به دنبال دارد مصرف بیش از اندازه آنها هم عوارضی را به همراه دارد.بنابراین مکمل های غذایی را تحت نظر پزشک یا کارشناس تغذیه مصرف کنید.
  • مصرف مکمل ویتامین دی را در برنامه روزانه خود بگذارید. مطالعات نشان داده­اند سطح کافی ویتامین دی در بدن همانند واکسناسیون کرونا عمل می­کند.طبق دستور پزشک خود ویتامین دی را مصرف کنید.

کنکوری­ عزیز از همین امروز شروع کنید و عادات غذایی و سبک زندگی خود  را تغییر دهید. داشتن وزن ایده آل و تغذیه صحیح نه تنها به سلامت جسمانی شما کمک می کند بلکه منجر به تقویت حافظه می­شود.

مطهره باطنی

کارشناس ارشد تغذیه بالینی

راستی میتونید برای ارتباط با دکتر باطنی فرم زیرو پر کنید تا کارشناسان ما شما را به خانم مطهره باطنی وصل کنند تا برنامه تغذیه شخصی خودتان را دریافت کنید:





    https://www.imazacademy.ir/?p=2208

    نظرات

    0 نظر در مورد تغذیه کنکور ،خوراک خودتونو جدی بگیرید!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

    اشتراک گذاری:
    واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
    پشتیبانی
    سلام دوست من
    خوشحال میشم تا به سوالاتت پاسخ بدم،جانم؟